Evenementen

Strong Viking

strongViking1

Strong Viking organiseert de vetste obstacle runs in Nederland, België en Duitsland. Ox-Max verzorgt de startpakketten en tijdwaarneming. Ox-Max levert onder andere gepersonaliseede polsbandjes en tijdelijke Strong Viking tattoos.

Ronde van Nijmegen

rvn

De Ronde van Nijmegen is een recreatieve toertocht die bij de beste wielertochten van Nederland hoort. Niet alleen de route is schitterend maar ook de sfeer op de finishmarkt is gezellig. Ox-Max verzorgt de tijdwaarneming en verstuurt de startpakketten met stuurbordjes.

4Daagse

Nijmegen 22-07-2011 De intocht van de Nijmeegse Vierdaagse is op vrijdag.  De St Annastraat wordt omgedoopt tot Via Gladiola.  FOTO: GER LOEFFEN.

De 4daagse is met 42.000 wandelaars de grootste wandelmars ter wereld en het grootste sportevenement van Nederland. Ox-Max zorgt dat mensen die met een chip lopen een persoonlijk filmpje ontvangen en er worden live Facebook berichten verstuurd om de fans en volgers up-to-date te houden.

Special Olympics

special

Aan de Special Olympics Nationale Spelen doen ruim 2500 sporters met een verstandelijke beperking mee. Ox-Max is verantwoordelijk voor de toernooi organisatie, zodat alles op rolletjes verloopt. Veel coördinerend werk waarbij er afgestemming moet plaats vinden tussen sporters, sportclubs en technisch gedelegeerden.

Devil's Trail

devilstrail

De Devil’s Trail is een serie van drie zware trails door de meest uitdagende natuurgebieden van Nederland. Ox-Max verzorgt de techniek (muziek, rookmachine, tijdwaarneming) en levert verschillende gekleurde kliko’s om het afval te scheiden.

De Posbankloop

posbankloop1

De Posbankloop is een wedstrijd in Velp (Gld)met 2 afstanden; 6 en 15 km. Het is een van de mooiste hardloopwedstrijden van Nederland en het parcours is adembenemend zwaar. Ox-Max helpt mee met de organisatie en levert de shirts en medailles.